Zaltbommel

Nieuwsbrief - Nieuws uit de raad

Nieuws uit de raad

In navolging van onze fractie in Maasdriel verstuurt ook de Zaltbommelse fractie sinds de verkiezingen in 2018 een nieuwsbrief naar betrokkenen en overige geïnteresseerden in de gemeente Zaltbommel. 
Hieronder vindt u een groot deel van de uitgegeven edities om op uw gemak terug te lezen. Nieuwe edities worden automatisch toegevoegd aan dit overzicht.
Uiteraard kunt u zich ook direct abonneren om de nieuwsbrief direct in uw mail te ontvangen.

Nieuws uit de raad – dec’18

Nieuws uit de raad – dec’18

In deze editie van december 2018 van Nieuws uit de raad: Eerste jaar als nieuwe fractieIJsbaan Brakel: nog even nietHuisvesting arbeidsmigranten NieuwaalNieuwjaarsborrel 12 januari Lees de hele nieuwsbrief via deze link.

Lees meer
Nieuws uit de raad – nov ’18

Nieuws uit de raad – nov ’18

In deze editie van november 2018 van Nieuws uit de raad: Succes bij begrotingsraad Meer groen, minder grijs Themadiscussie arbeidsmigranten Versneld ecologisch bermbeheer Flexibel bouwen? Duurzame gebouwen Lees de hele nieuwsbrief via deze link.

Lees meer
Nieuws uit de raad

Nieuws uit de raad

In deze editie van mei 2018  van Nieuws uit de raad: Nieuwe fractie geïnstalleerd Onze reactie op het bestuursakkoord Verslag van onze drukbezochte bijeenkomst over de huisvesting arbeidsmigranten Lees de hele nieuwsbrief via deze link.

Lees meer
Home 2018-2022

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Abonneer je nu op de nieuwsbrief van onze fractie in Zaltbommel

Je inschrijving is geslaagd!